Inafune'nin Konsol Projesi Yakında Duyurulacak

Inafune, Dead Rising'in de yaratıcıları arasında bulunuyor
21.09.2011 08:09 Alkan Adakaner


    Capcom'dan ayrıldıktan sonra kendi firması olan Intercept'i kuran Keiji Inafune'nin yeni projesinin Tokyo Game Show'da gösterilemesinden son anda vazgeçildiği açıklandı. Inafune bunun nedenini kalabalığa bağlıyor.
 
     Yaklaşık bir yıl önce Capcom'dan ayrılan Keiji Inafune proje ile ilgili ilk duyurunun kısa bir süre sonra yapılacağını da belirtti. Muhtemelen projenin ilk aşamalarında oldukları için TGS'de ve ayrıntılı gösterim yapılamayacağı için kalabalığın tepkisinden çekinen Inafune duyuruyu erteledi.
 
    Intercept sosyal oyunlara yoğunlaşacağı söyleniyordu, ama bir yandan da konsol projelerine el atılmış gibi görünüyor. Mega Man veya Onimusha benzeri birşeylerle karşılaşırsak harika olur.
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 9 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler