Indie Korku Oyunu Ode to a Moon'un Demo'su Artık İndirilebilir

07.07.2019 20:16 Nursema Emre

       
An itibariyle indie oyun yapım şirketi Colorfiction 'Ode to a Moon' isimli korku oyunu için Steam'e yeni bir demo eklemiş bulunmakta. Büyük bir şehri terk eden bir fotoğraf gazetecisini oynadığınız oyun, oldukça ürkütücü detaylar içeriyor.
 
80'lerde geçen öyküde, kendinizi atmosfere kapılıp gitmiş bir halde bulabilirsiniz. Ancak maalesef demo yalnızca 10 dakikadan oluşuyor. Oyun sırasında Ode to a Moon festivaline gitmeniz ve her şeyin yolunda olmasını sağlamanız gerekiyor.
 
Oyunun tam sürümünün ne zaman çıkacağı ise henüz belirsizliğini koruyor. Steam'den oyunun demosunu indirmek için buraya tıklayabilirsiniz. Oyunun tanıtım yazısını ise aşağıdan okuyabilirsiniz:
 

 
"Oldukça karanlık bir gerilim oyunu olan Ode to a Moon, bir kasabanın hasat döneminde yaşadığı korkutucu olayları anlatıyor. Peki oyundaki gerçeği ortaya çıkartacak kadar cesur musun, yoksa bilinmeyene yenilecek misin?"

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ode to a Moon Platformlar: PC Geliştirici: Colorfiction Dağıtıcısı: TBD Tür: Korku Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 3 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 3 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 3 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 4 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler