Infamous: Second Son'ın Özel Sürümleri Duyuruldu

17.10.2013 22:27 Alkan Adakaner


     Sony ve Sucker Punch'ın Playstation 4'e özel olarak geliştirdiği Infamous: Second Son'ın Limited Edition ve Collector's Edition adlı sürümleri duyuruldu. Bu özel sürümler doğal olarak özel içeriklere sahipler.
 
    Oyunun Limited Edition sürümü inFamous 2 ve inFamous: Secon Son arasındaki boşluğu kapatan Cole's Legacy adlı indirilebilir içeriğe ve bölümleri bitirince Cole'un ceketini oyun içinde kullanmanıza imkan sağlayacak. Oyunun önsiparişini veren herkes Limited Edition sürümüne sahip olacak.
 
    Collector's Edition sürümünde ise Delsın'ın beresi, 8 adet özel rozet, resmi DUP parçası, vinil çıkartmaları, oyun içinde Delsin'ın efsanevi ceketi yer alacak. Ayrıca Cole's Legacy adlı indirilebilir içerik de bu sürümde yer alacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
inFamous: Second Son Platformlar: PS4 Geliştirici: SuckerPunch Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: TPS Çıkış Tarihi: 21 Mart 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Yepyeni Oyun Concord'un Çıkış Tarihi Açıkladı 1 Dk önce Koei Tecmo, Dynasty Warriors: Origins'i Resmi Olarak Duyurdu 25 Dk önce Redfall İçin Son Güncelleme Yayınlandı: İşte Detaylar 1 Saat önce Lords of the Fallen İçin Yeni Güncelleme Boss Modunu Ekliyor 2 Saat önce İzometrik MMO Path of Exile 2'nin Çıkış Tarihi Açıklandı 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler