Infestation: Survivor Stories'ın Geliştiricisi Yeni Bir Zombi Oyunu Duyurdu

28.03.2015 00:00 Ömür Gencer


       Oyun dünyasına The War Z adı altında adım atan ve daha sonra ismi Infestation: Survivor Stories halini alan yapımın geliştirici ekibi Night of the Living Dead'in yönetmeni George A. Romero'nun oğlu George Cameron Romeo ile anlaşarak yeni bir açık dünya zombi oyunu duyurdu: Aftermath.
 
      Yapımcı ekip Free Reign East yayınladıkları açıklamada "Sıkı bir oyuncu olan Cameron Romeo bizim için harika bir ortak olacak. Romeo, film sektöründe kazandığı deneyimini ve yaratıcı vizyonunu ve ailesinin zombi türündeki mirasını firmaya katacak. Romeo, daha önce yarattığımız dünyadan daha özgün olan bir dünya yaratmamıza yardım edecek."
 
        Peki bu Aftermath tam olarak ne? Yapımcı ekip Aftermath'i Infestation: Survivor Stories'in ruhani devam oyunu olarak tanımlıyor. Firmanın hedefinde Infestation: Suvivor Stories'in iyi yönlerini barındırmaya devam ederken oyunun çok konuşulan kötü noktalarını değiştirmek yer alıyor. Free Reign East, oyunun dağıtımcısı OP Productions LLC ile olan anlaşmalarından dolayı Infestation: Survivor Stories'a yenilikler getiremediklerini ve her şeye sıfırdan başlamaları gerektiğini dile getiriyor.
 
        Infestation: Survivor Stories'a sahip olan oyuncular Aftermath, açık betaya girdiği anda oyuna ücretsiz bir şekilde sahip olabilecek. Diğer oyuncularda 15 dolar karşılığında oyunun erken erişim sürümüne sahip olabilecek.
 
       Yapımcı ekip sıkı Infestation: Suvivor Stories oyuncularını ödüllendirmeyi unutmuyor. Oyunu 100 saatten fazla oynadıysanız, en az 25 dolar değerinde GC satın aldıysanız veya oyunu 50 saatten fazla oynamış Pioneer / Legendary hesabınız varsa Aftermath'in alfasına katılabileceksiniz.
 
       Oyunda yer alacak özellikler arasında yeni eşya yaratma (crafting), respawn olma, oyuncu saygınlığı, karakter özelleştirme sistemleri ve Last Man Standing modu yer alıyor. Yapımcı ekibin oyun için yayınladığı ilk tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Infestation: Survivor Stories Platformlar: PC Geliştirici: Hammerpoint Interactive Dağıtıcısı: Arktos Entertainment Group Tür: MMO-FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 22 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 5 Dk önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler