Infinite Warfare'e El Hareketleriyle Öldürme Modu

26.09.2017 16:29 Gökhan Yılmaz

 
      Call of Duty: Infinite Warfare için absürd bir mod eklendi ve artık el hareketlerinizle düşmanlarınızı öldürebiliyorsunuz. Belki Infinite Warfare satışlarda başarıyı yakalayamamış olabilir ama bu modu başarılı bulduğumu söyleyebilirim. Bazen ufak absürdlükler eğlenceli olabilir, ki zorunlu olarak sunulan bir özellik değil.
 
     Gesture Warfare ismindeki modda düşmanlarınızı çeşitli el hareketleriyle ve birbirinden farklı şekillerde öldürebiliyorsunuz. Hatırlarsanız Battlefield serisinde de farklı silah dolum animasyonları oldukça ilgi toplamıştı. Bunlar ise daha keyifli duruyorlar ve aynı zamanda düşmanı öldürüp kafasının üzerine çömelip kalkmak gibi aşağılayıcı bir hareket olarak da kullanılabilir.
 
      İsterseniz silahlarınızı kullanmaya devam edebilir ve istediğiniz an belli bir döngüyle değişen bu el hareketlerini tercih edebilirsiniz. Özellikle parmakla ezme hareketi benim favorim oldu. Siz beğenmemiş olsanız bile sonuçta ücretsiz güncellemeye kimse hayır demez.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Infinite Warfare Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 4 Kasım 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 5 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler