Infinity Blade 9 Aralık'ta Çıkacak

30.11.2010 08:11 Alkan Adakaner

 
 
     Epic Games tarafından geliştirilen ve Unreal Engine'in iPhone'da görsel olarak neler yapabileceğinin kanıtı olan Infinity Blade sonunda çıkış tarihine kavuştu.
 
    Basın açıklamasına göre Infinity Blade, 9 Aralık'ta Appstore'da olacak ve fiyatı 5.99 dolar olacak. Diğer iPhone oyunları ile kıyaslandığında pek ucuz sayılmaz, ama bu oyunu oynamak isteyen milyonlarca iPhone kullanıcısı da olduğu biliniyor.
 
    Aksiyon öğelerinin yanı sıra karakter gelişimi gibi özelliklerimizin de olacağı oyun kısa süreli bir eğlence olmayacak gibi görünüyor.
 
kaynak 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Infinity Blade Platformlar: Mobil Geliştirici: Epic Games, Inc. Dağıtıcısı: Apple Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 9 Aralık 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
inZOI’nin Yol Haritası Videosu, Yepyeni Özellikleri Gözler Önüne Seriyor! 1 Saat önce Todd Howard Açıkladı: Starfield'a Konsol Mod Desteği Geliyor 3 Saat önce Control Evreninde Geçen Condor'dan Heyecan Verici Yeni Detaylar 3 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Son Hafta Karşılaşmaları Başlıyor! 5 Saat önce Starfield Genişletmesi Shattered Space İçin Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler