Infinity Blade: Dungeons'ın İlk Video ve Detayları

08.03.2012 12:39 Ersin Kılıç


     Apple'ın Yeni iPad için düzenlediği lansmanda yeni yazılımlar ile birlikte oyun duyuruları ile de karşılaştık. Bu duyuruların başında ise tabi ki yeni Infinity Blade geliyor.
 
     20. yılını geride bırakan Epic Games'in iOS platformu ile özdeşleşen serisinin bu yeni oyunu sahip olduğu dinamikler ile seriden farklı bir görünüm sergiliyor. Öncelikle hikaye bir prologue olacak. Yani şimdiye kadar öğrendiklerimizin öncesinde olanlara tanıklık edeceğiz. Infinity Blade: Dungeons hikaye olarak efsanevi kılıcın, yani Infinity Blade'in dövülmesinden önce yaşananları bizlere anlatacak.
 
     Grafikleriyle göz dolduran oyundaki en büyük değişim ise şüphesiz oynanışta karşımıza çıkıyor. Şimdiye kadar hep çizgisel bir oynanışa sahip olan seri, Dungeons ile yepyeni bir dinamik kazanıyor. Artık izometrik bir kamera açısına sahibiz ve buna bağlı olarak oynanışta da köklü değişikliklere gidilmiş. Tabi büyüler için gene dokunmatik ekranı kullanmamız gerekiyor. Henüz çıkış tarihi belli olmayan oyunun ilk videosuna aşağıdan göz atabilrisiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Infinity Blade: Dungeons Platformlar: Mobil Geliştirici: Epic Games, Inc. Dağıtıcısı: Apple Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 9 Dk önce MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 1 Saat önce Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 1 Saat önce Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 2 Saat önce PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler