Infinity Blade iPhone'un En Hızlı Kazandıranı

Infinity Blade'de savaşlar da oldukça çetin geçiyor
13.12.2010 19:11 Alkan Adakaner


    Epic Games'in görselliğinin yanı sıra oynanış öğeleri ile de oyuncuları büyüleyen oyunu Infinity Blade bir rekora imza attı. Oyun, daha önce Cut the Rope'un en hızlı para kazandıran oyun rekorunu elinden aldı.
 
    Apple Game Centre'ın verilerine göre 4 günün sonunda Infinity Blade'i 271.424 kullanıcı oynadı. Çeşitli sürümlere göre fiyatı değişen oyun 5.99£, 4.99£ ve 3.49£ gibi fiyatlara satılıyor. Oyunun Epic Games'e 1,625,829 dolar kazandırdığı söyleniyor.
 
    Daha önceki rekor 10 günde 1 milyon dolar ile Cut the Rope'a aitti. Infinity Blade'in geliştiricisi olan Epic Games'e bağlı Chair Entertainment daha önce de müthiş Xbox Live oyunu Shadow Complex'e imza atmıştı.
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Infinity Blade Platformlar: Mobil Geliştirici: Epic Games, Inc. Dağıtıcısı: Apple Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 9 Aralık 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA: Yeni Battlefield Oyunu Muazzam Bir Live Service Deneyimi Sunacak 09 Mayıs Microsoft Daha Küçük Oyunlara İhtiyacı Olduklarını Açıkladı 09 Mayıs Electronic Arts Mart 2025'ten Önce İki Duyurulmamış Oyun Yayınlayacak 09 Mayıs Sonic Mania Plus Artık Netflix Aracılığıyla Mobil Cihazlar İçin Mevcut 09 Mayıs Sonic Rumble Mobil Cihazlar İçin Duyuruldu: 32 Oyunculu Battle Royale 09 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler