Infinity Blade için Multiplayer Güncellemesi

Oyun içeriğinin yanında grafiksel olarak da oldukça başarılı
18.05.2011 09:01 Alkan Adakaner


     iPhone ve iPad'in en iyi oyunlarından birisi olarak görülen Infinity Blade için yeni bir güncelleme yayınlandı. Bu güncelleme sayesinde Game Center'ı kullanarak Arena modunda Titan veya Knight olarak karşılıklı mücadeleler yapabileceksiniz.
 
     Bu güncelleme aynı zamanda Survivor modu, Facebook bağlantısı ve Achievement'larla birlikte gelecek. Bunların yanı sıra yeni bir silah, zırh ve çeşitli eşyalar da kullanımımıza sunulacak. 
 
       Infinity Blade şu an App Store'da 5.99 dolara satılıyor. Epic Games'e bağlı Chair Entertainment tarafında geliştirilen oyun büyük beğeni toplamıştı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Infinity Blade Platformlar: Mobil Geliştirici: Epic Games, Inc. Dağıtıcısı: Apple Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 9 Aralık 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler