Infinity Blade'in Yeni İçerikleri Bugün

Infinity Blade görselleri ile iPhone'un en iyisi olarak görülüyor
21.12.2010 10:07 Alkan Adakaner


     iPhone'un en iyi oyunlarından birisi olarak görülen ve en hızlı satan oyunu olma özelliğini de eline geçiren Infinity Blade için bugün yeni içerik güncellemesi yayınlanıyor.
 
     Bu güncelleme ile oyuna 5 yeni kılıç, 5 yeni kalkan, 5 Miğfer ve 1 zırh seti eklenecek. Ayrıca rakiplerini oburca yiyen ve onların kemiklerini kılıç ve kalkan olarak kullanan MARROW FIEND adlı yeni düşmanımız da oyuna ekleniyor.
 
    Ayrıca Level seviyesi de 40'tan 45'e çıkarılıyor. Oyundaki bazı hataların düzeltildiği bu güncelleme sayesinde artık oyunu oynarken istediğimiz müziği de dinleyebileceğiz.
 
     Eğer hala bu mükemmel oyunu denemediyseniz en kısa sürede iPhone'larınıza indirmenizi tavsiye ederiz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Infinity Blade Platformlar: Mobil Geliştirici: Epic Games, Inc. Dağıtıcısı: Apple Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 9 Aralık 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 1 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler