Infinity Ward 2 Elemanını Daha Kaybetti

06.04.2010 09:52 Alkan Adakaner


 
     Call of Duty serisi ile çok kaliteli işlere imza atan Infinity Ward özellikle Modern Warfare oyunları ile satış rekorları kırmıştı. Bu önemli geliştirici firma kan kaybetmeye devam ediyor.
 
     Daha önce firma için iki önemli isim olan Vince Zampella ve Jason West'in ayrıldığını size bildirmiştik. Şimdi 2 eleman daha ayrılık kararı aldı.
 
     Infinity Ward'da 8 yıldır çalışan ve gerek hikayesine gerekse de güçlü multiplayer yönüne büyük etki eden Francesco Gigliotti ve Todd Alderman da firmadan ayrıldı.

      Bu iki kişi firmadan ayrılarak Modern Warfare 2 karşılığında kendilerine henüz ödenmemiş haklarını da kaybedecekler. Bad Company 2'nin multiplayer FPS'lerde güçlü bir rakip olarak yükseldiği bir dönemde bu ayrılıklar firmayı nasıl etkileyecek sonraki oyunlarında göreceğiz.
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call Of Duty: Modern Warfare 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 24 Kasım 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 47 Dk önce Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 1 Saat önce Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 2 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 3 Saat önce Square Enix Birçok Projeyi İptal Ettiğini Açıkladı 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler