Infinity Ward Yaşıyor!

07.05.2010 01:06 Ersin Kılıç


 
     2010 yılı ilk çeyrek dönem mali raporlarını açıklayan Activision, çalkantılı günler geçiren Infinity Ward hakkında yeni açıklamalar yaptığı gibi firmanın son oyunu için yeni harita paketinin de geleceğini duyurdu.
 
     Infinity Ward'ın çalkantılı dönemlerini Bungie ile anlaşarak ve yeni Call of Duty oyunu Black Ops'u duyurarak en az zararla geçiştiren Activision, önemli açıklamalarda bulundu. Mali raporların açıklanmasında, firmanın yeni bir Call of Duty oyununda görev yapacağı ima edildi. Activision'dan Thomas Tippl, bu durumu henüz doğrulayamayacaklarını ve şu an Black Ops'a odaklandıklarını, fakat önümüzdeki yıl için planlanan bir şey olduğunu sözlerine ekledi. Bu oyunun Modern Warfare 3'mi yoksa farklı bir yapım olacağı ise tabi ki belli değil. Buna rağmen bir sonraki Call of Duty'nin 2011 sonunda çıkacağına kesin gözüyle bakabiliriz.
 
     Öte yandan Call of Duty : Modern Warfare 2 içinde konuşan yetkililer, şu sıralar ilk harita paketi ile gündemde olan oyun için yeni bir harita paketinin de bu sene içerisinde çıkacağını duyurdular. Serinin toplamda 17 milyon harita paketi satışı başarısı gösterdiğini göz önüne alır isek, pek süpriz bir açıklama olmadığını da anlayabiliyoruz.
 
     Zorlu dönemler geçiren Infinity Ward'ın yeni Call of Duty'si, aynı başarıyı gösterir mi? Bu da merak edilen en büyük soru.
 
Kaynak 1 
Kaynak 2 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call Of Duty: Modern Warfare 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 24 Kasım 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da Büyük Final: MOUZ ile Vitality Arasında Gerçekleşecek! 12 Mayıs VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 12 Mayıs Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 12 Mayıs Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 12 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 12 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler