Infinity Ward'dan 5 Kişi Daha Respawn'a Katıldı

23.04.2010 09:14 Alkan Adakaner


 
     Activision işlerin bu noktaya gelebileceğini hayal ediyor muydu acaba diye düşünüyorum. Call of Duty serisinin yaratıcısı Infinity Ward kan kaybetmeye devam ediyor. Firmadan 5 kişi daha ayrılarak Respawn Entertainment'e katıldı.
 
     Vince Zampella ve Jason West'in Activision'dan intikamlarını fena alıyor. Electronic Arts ile anlaşarak Respawn Entertainment'i kuran ikiliye oyun tasarımcısı Todd Alderman, animatörler Mark Grigsby ve JP Messerly'nin yanı sıra Chris Cherubini'nin de katıldığını LinkedIn profillerinden öğreniyoruz.
 
     Bunun yanı sıra Rayme C. Vinson da yazılım mühendisi olarak firmaya katıldığını facebook sayfasında açıkladı.

     Activision blogcusu Dan Amrich firmadan daha fazla kişinin ayrılabileceğini söylemişti. Bu 5 kişinin ayrılması ile söylentiler doğru çıktı. Önümüzdeki günlerde daha fazla ayrılan olursa Activision stüdyoya yeni elemanlar alma veya kapatma yoluna gidebilir.
 
kaynak 
    

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call Of Duty: Modern Warfare 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 24 Kasım 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler