Injustice: Gods Among Us Animasyon Filmi Duyuruldu

20.05.2021 00:23 Gazali Çetinkaya

 
Injustice: Gods Among Us'ın animasyon film uyarlaması geliyor.
 
DC ve Warner Bros. Animation, proje için özel bir duyuru yapmadı ancak projenin varlığı Batman: The Long Halloween, Part Two'nun basın bülteninde ortaya çıktı.

Şimdilik herhangi bir detay bulunmuyor.
 
NetherRealm Studios'un geliştirdiği dövüş oyunları Injustice: Gods Among Us ile Injustice 2, alternatif bir DC evreninde geçiyor. Hikayede Joker; Superman'i, eşi Lois Lane ve doğmamış çocuğunu öldürmesi ve atom bombası ile Metropolis'i yok etmesi için oyuna getiriyor. Bu olaydan beş yıl sonra Superman dünyayı demir yumrukla yönetmeye başlıyor ve Justice League ekibini acımasız Çelik Adam ile savaşmaya zorluyor.
 
Injustice: Gods Among Us'ın çok sayıda çizgi romanı da yazıldı. İlk oyuna gelene kadarki beş yıllık süreyi içeriyor ve ilk oyun ile devam oyunu arasındaki boşlukları dolduruyor. Animasyon filminin hangisini baz alacağı belli değil. Tamamen yeni bir hikaye de sunabilir.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Injustice: Gods Among Us Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: High Voltage Software Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Deus Ex İçin RTX Remix Modu Yayınlandı 18 Dk önce Suşi Dükkanı İşletebileceğiniz Rolling Hills 4 Haziran'da Geliyor 39 Dk önce Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler