Inmost Switch ve PC Versiyonları 2020'nin İlk Çeyreğine Ertelendi

31.12.2019 18:12 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Chucklefish ve geliştirici Hidden Layer Games, bu yıl bitmeden çıkması planlanan Inmost'un Switch ve PC (Steam) versiyonlarının çıkış tarihinin 2020'ye ertelendiğini duyurdu.

Inmost geçtiğimiz aylarda Apple'ın oyun abonelik servisi Apple Arcade için çıkmıştı. Hidden Layer Games, Switch ve PC versiyonlarını iyileştirilmiş ve en iyi deneyimi sunacak şekilde çıkarmak istediklerini ve bunun için de biraz daha zamana ihtiyaç duyduklarını belirtti.
 
Inmost hikaye odaklı bir atmosferik bulmaca platform oyunu. Oyun her biri eşsiz oynanış stillerine sahip üç oynanabilir karakter, iki dünya arasında geçen iç içe geçmiş bir hikaye, çeşitli bulmacalar ve düşmanlar, keşfedebileceğiniz gizemler, piksel grafikler, üç saatlik oynanış süresi, seslendirilmiş ara sahneler ve Türkçe arayüz ve altyazı seçeneği sunuyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Inmost Platformlar: PC Mobil Geliştirici: Hidden Layer Games Dağıtıcısı: Chucklefish Tür: Bulmaca Platform Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 35 Dk önce Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 1 Saat önce Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 2 Saat önce Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 2 Saat önce Senua’s Saga: Hellblade 2 Ön Siparişlere Açıldı: Türkiye Fiyatı Açıklandı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler