Insomniac Games'in VR Oyunu Stormland Yarın Çıkıyor

13.11.2019 17:18 Gazali Çetinkaya

 
Marvel's Spider-Man geliştiricisi Insomniac Games'in yarı açık dünya birinci şahıs aksiyon VR oyunu Stormland yarın $39.99 fiyattan Oculus Rift cihazları için çıkış yapacak ve oyunun çıkış fragmanı yayınlandı.

Oyunun Oculus.com üzerindeki tanıtım yazısı:
 

Şiddetli bir saldırı android vücudunuzu parçalara ayırdı. Parçalarınızı birleştirmek ve arkadaşlarınızı kurtarmak için sürekli değişen bir gökyüzünde yolculuğa çıkın. Sürekli genişleyen bu dünyayı özgürce keşfedin. Uçurumlara tırmanın, kanyonlarda süzülün ve ayaklarınızdaki itiş gücü sayesinde hızla uçun. Titanyum gövdeli nöbetçileri ve zorlu muhafızları alt etmek için patlayıcıları kullanın, elektrik gücünden faydalanın ve geçici çözümler sunan silahları ustalıkla kullanın. Tek oyunculu modda oynayın veya arkadaşlarınızla unutulmuş harabeleri birlikte keşfedin.


Çıkış fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Stormland Platformlar: PC Geliştirici: Insomniac Games Dağıtıcısı: Oculus Tür: Action Çıkış Tarihi: 13 Kasım 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 17 Dk önce Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 54 Dk önce Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 1 Saat önce Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 7 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler