Insomniac Oyunu Fuse'den İlk Ekran Görüntüleri

Bir önceki oyunları Resistance 3'ten fazla da kopamadıklarını görüyoruz.
12.09.2012 16:25 Gökhan Yılmaz

 
     İlk başta Overstrike ismiyle duyurulan yeni Insomniac oyunu Fuse'ün ilk ekran görüntüleri ve bazı oynanış detayları paylaşıldı. PlayStation Blog'da verilen bilgiler ve ekran görüntüleri oyunun sıcak çatışmalara sahip olacağının habercisi oluyor.
 
     TPS türündeki Fuse dört kişilik co-op'a sahip ve Raven isimli terörist grubunun Fuse'e sahip olmasını konu alıyor. Bizler de elit bir operasyon grubu olan Overstrike 9 çatısı altında teröristleri takip edip avlamak durumundayız. Elbette co-op desteği sayesinde bu işi tek başınıza değil de üç arkadaşınızla birlikte takım oluşturarak yapabiliyorsunuz. Takım elemanları silahlarını ve yeteneklerini birleştirerek ortaya güçlü sonuçlar çıkartabiliyorlar. Fuse tabanlı silahları kullanabiliyoruz ve Fuse'e sahip olanın sınırsız bir gücü hakimiyet altında tutacağı belirtiliyor.
 
     Oynanabilir olan bu karakterlerin farklı yetenekleri ve sınıfları bulunuyor. Düşmanları yok ederken kazandığınız puanları yeteneklerinizi ve silahlarınızı geliştirmek için kullanabiliyorsunuz. Yayınlanan ilk ekran görüntülerine aşağıdan ulaşabilirsiniz.
     

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fuse Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Insomniac Games Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Action Çıkış Tarihi: 31 Mayıs 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024 Masters Şanghay'da Büyük Final Belli Oldu! 08 Haziran Alan Wake II'nin Yeni Ek Paketi Night Springs Tanıtıldı 08 Haziran Electronic Arts'ın Kaykay Oyunu Skate'ten Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 08 Haziran Kingdom Come: Deliverance 2'den Yeni Fragman Geldi 08 Haziran Black Myth: Wukong İçin Yeni Fragman Yayınlandı: Ön Siparişlere Açıldı 08 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler