Insomniac, Ratchet & Clank: All 4 One'ı Duyurdu

17.08.2010 22:11 Levent Polater


ratchet&clank


    Insomniac, GamesCom'da Ratchet & Clank'i tekrar derin uykusundan uyandırdı. Ratchet & Clank: All 4 One'ı duyuran deneyimli firma, yeni oyun ile çok büyük yenilikler sunacağa benziyor.
 
    Adından da anlaşılabildiği gibi All 4 One, 4 kişiye kadar co-op sunuyor. Duyuru trailer'ından da izleyebileceğiniz üzere oyun neredeyse 4 kişinin aynı anda eğlenebilmesi için yapılmış gibi görünüyor.
 
    Ratchet ve Clank dışında diğer 2 oynanabilir karakterler ise, Dr.Nefarious ve Captain Qwark olacak. Patlama, zıplama ve eğlence, her Ratchet & Clank'de alışık olduğumuz eğlenceyi bu sefer yanınızda bulunacak 3 arkadaşınız ile yaptığınızı düşünün. Oyun gerçekten çok keyifli anlar yaşatacak gibi. Co-op modunu online olarak istediğiniz arkadaşlarınızla veya rastgele oyuncular ile oynamak mümkün.
 
    Yakın bir zamanda daha fazla Ratchet & Clank: All 4 One içeriği sunacağına dair söz veren Insomniac'ın yeni oyunun duyuru video'suna aşağıdan göz atabilirsiniz. Oyun 2011 Sonbahar'ında raflardaki yerini alacak.

[DHVIDEO=1512]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ratchet & Clank : All 4 One Platformlar: PS3 Geliştirici: Insomniac Games Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Platform Çıkış Tarihi: 19 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hayatta Kalma Aksiyon Oyunu V Rising, 11 Haziran'da PS5 için Çıkıyor 1 Saat önce RPG Card-en-Ciel, 24 Ekim'de Konsollar ve PC İçin Çıkış Yapıyor 1 Saat önce RPG Tales of the Rays, 23 Temmuz'da Japonya'da Hizmeti Sona Eriyor 1 Saat önce CCT Sezon 1 Global Finalleri'nde Playoff Karşılaşmaları Başlıyor! 1 Saat önce Yarış Oyunu NeoSprint, 27 Haziran'da Konsollar ve PC İçin Çıkış Yapıyor 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler