Insomniac: Yeni Nesil Konsollar, PS360'ı Yok Etmez

Playstation 3 ve Xbox 360 yeni nesille birlikte hemen unutulacak konsollar olabilirler mi? Pek sanmıyoruz
28.11.2012 07:29 Alkan Adakaner


     Uzun bir süre sadece Sony konsollarına oyun çıkaran Insomniac Games daha sonra ise FUSE adlı oyunu Xbox 360'a da geliştirdiğini açıkladı. Bu oyun ile 2013 yılında karşımıza çıkacak olan firma yeni neslin gelmesiyle bu nesildeki konsolların kenara atılmayacağı görüşünde.
 
     Insomniac’tan Brian Allgeier yeni nesil konsolların çıkması nedeniyle insanların Playstation 3 ve Xbox 360'larını bir kenara atmayacaklarını, bunun yanı sıra bu konsollar için yeni oyunların piyasaya çıkmasını isteyecekleri görüşünde.

      Nintendo'nun Wii için oyun yapımını durdurduğunu biliyoruz. Tabi EA veya Ubisoft gibi 3. firmalar hala bu konsol için oyun yapmaya devam edeceklerdir. Peki Sony ve Microsoft kendi konsollarını bir köşeye atar mı? Bunu bilemiyoruz, ama Insomniac gibi firmaların bu konsollara sahip çıkacağı ortada.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fuse Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Insomniac Games Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Action Çıkış Tarihi: 31 Mayıs 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima En İyi Playstation PC Portu Mu? (Video) 9 Dk önce Immortals of Aveum Konsollarda AMD FSR 3 Desteğine Kavuştu 1 Saat önce DLSS Rakibi Auto SR Hangi Oyunlarda Çalışacak? İşte Liste 2 Saat önce Microsoft'un Valve'i 16 Milyar Dolara Satın Alma Söylentisi (Video) 2 Saat önce Meat İnceleme: Tüyler Ürpertici Kısa Bir Deneyim 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler