Insomniac'ın Yeni Oyunu PAX'te Duyurulabilir

28.07.2010 13:22 Alkan Adakaner



     Ratched & Clank ve Resistance adlı oyunları ile tanıdığımız ve şimdiye kadar Sony konsollarına özel olarak çalışan Insomniac bir süre önce Electronic Arts'la anlaşarak Xbox 360 için de oyun geliştireceğini açıklamıştı.
 
     Bunun kararın nedenini daha geniş bir kitleye ulaşmak olarak açıklayan Insomniac, Sony konsollarına özel oyun da çıkarabileceğini yalnızca artık diğer konsollara da oyun geliştireceğini açıklamıştı.
 
     Şu an firmanın Xbox 360 ve Playstation 3 için geliştirdiği bir oyun olduğu biliniyor. Bu oyunun ne olduğu hala meçhul ama Insomniac Twitter sayfasından yapılan açıklamalar oyunun PAX'te duyurulacağına işaret ediyor.
 
      Twitter'dan "PAX için çok heyecanlandırıcı planlarımız var" ve "Yeni oyunumuzu ne zaman duyuracağımız bilmek istiyor musunuz? Bu Cuma yapacağımız basın duyurusuna bakın" gibi açıklamlarda bulunan firmanın yeni oyununu bu fuarda duyuracağını düşünmememiz için en küçük bir neden yok.
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ratchet & Clank: A Crack in Time Platformlar: PS3 Geliştirici: Insomniac Games Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Platform Çıkış Tarihi: 6 Kasım 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler