Insurgency: Sandstorm Eylül'de Çıkacak

04.06.2018 01:28 Gazali Çetinkaya

 
   Geliştirici New World Interactive, multiplayer FPS oyunu Insurgency: Sandstorm'un Eylül'de PC için çıkış yapacağını duyurdu.

   Oyunun fiyatı Steam'de $29.99 olacak. Ön sipariş veren kullanıcılara %10 indirim sunulacak. Ayrıca orijinal Insurgency sahiplerine bir ekstra %10 indirim daha sunulacak. Ön sipariş çok yakında başlayacak ve net çıkış tarihi de aynı şekilde yakında duyurulacak.
 
   Insurgency: Sandstorm'un PlayStation 4 ve Xbox One versiyonları ise ertelendi. Konsol versiyonlarının 2019'un ilk yarısında çıkış yapması bekleniyor.
 
   Insurgency: Sandstorm Push, Firefight, Capture the Base ve Checkpoint olmak üzere dört oyun modu ile birlikte çıkış yapacak. Operation ve Outpost modlarının ise daha sonra oyuna eklenmesi planlanıyor. Oyunun çıkışında 40 civarında silah ve 40 silah yükseltmesi bulunacak. Geliştirici oyun çıktıktan sonra ücretsiz güncellemeler ile yeni silahlar, yeni haritalar, yeni yükseltmeler ve mod desteği getirerek oyunu desteklemeye devam edeceklerini de belirtti.
 
   Daha fazla detay ve yeni ekran görüntülerine buradan ulaşabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Insurgency Platformlar: PC Geliştirici: New World Interactive Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: FPS Çıkış Tarihi: 22 Ocak 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 1 Saat önce The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 2 Saat önce Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 3 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 4 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler