Intel Extreme Masters Global Challenge Turnuvası Çevrimiçi Olarak Düzenlenecek

10.11.2020 19:11 Hamit Can Sayılgan

 
     Intel ve ESL tarafından Aralık ayında Almanya'da düzenlenmesi planlanan "Intel Extreme Masters Global Challenge 2020" Counter Strike: Global Offensive turnuvasının koronavirüs salgını nedeniyle çevrimiçi olarak gerçekleştirileceği duyuruldu.
 
     ESL tarafından yapılan açıklamada Almanya'nın Köln şehrinde düzenlenmesi planlanan Intel Extreme Masters Global Challenge 2020 turnuvasının Avrupa'da artışta olan koronavirüs salgını nedeniyle çevrimiçi olarak gerçekleştirileceği bildirildi. ESL'in profesyonel oyunlardan sorumlu başkan yardımcısı Michal "Carmac" Blicharz yaptığı açıklamada, "Covid-19'un Avrupa genelinde yükselen enfeksiyon sayılarının ışığında, turnuvayı internete taşımaya karar verdik. Bu turnuva için herkesi bir araya getirdik, ancak etkinliklerimizde çalışan oyunculara ve personele karşı sorumlu davranmak zorundayız." dedi.
 
     Intel Extreme Masters Global Challenge 2020 turnuvası 15-20 Aralık tarihleri arasında çevrimiçi olarak gerçekleşecek. 500.000 Dolar ödül havuzu oluşturulan turnuvada Avrupa, Kuzey Amerika ve Bağımsız Devletler Topluluğu'nun en iyi 8 takımı mücadele edecek. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Counter Strike: Global Offensive Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: FPS Çıkış Tarihi: 21 Ağustos 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler