Iron Brigade DLC'sinden Yeni Detaylar

Microsoft'tan Iron Brigade'in Avrupa için çıkış tarihi bekleniyor.
17.10.2011 18:12 Gökhan Yılmaz

 
     Double Fine tarafından Xbox Live Arcade için geliştirilen Iron Brigade için çıkacak DLC paketinden yeni detaylar geldi. Rise of the Martian Bear ismindeki DLC ile oyuna yeni Horde modları eklenecek.
 
     Rise of the Martian Bear DLC'sinin çıkış tarihi ve fiyatı henüz açıklanmadı. İsim hakları nedeniyle sıkıntıya düşen yapımcılar oyunun ismini Trenched'den Iron Brigade'e çevirmişti. Fakat ne yazık ki oyun Avrupa'da hala çıkış yapmaya çalışıyor.
 
     Double Fine, bu arada Costume Quest'in PC sürümünü Steam üzerinden çıkarmayı ihmal etmedi. Tim Schafer'ın bir diğer eğlenceli dünyası olan Costume Quest de oldukça orijinal bir yapıya sahip.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Iron Brigade Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Double Fine Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 30 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 4 Saat önce Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 4 Saat önce Sızıntı: God of War: Ragnarök Yakında PC İçin Duyurulacak 5 Saat önce Epic Games Ücretsiz Gizemli Oyun Kampanyasına Geri Döndü 6 Saat önce Ubisoft'un Yeni Oyunu Hades II Nedeniyle Ertelendi 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler