Iron Brigade İçin Yeni İçerikler Yolda

Tim Schafer imzası taşıyan bir oyunu merak etmemek elde değil
12.09.2011 11:20 Alkan Adakaner


    Tim Schafer'in Double Fine Studios'u tarafından hazırlanan aksiyon-strateji oyunu Iron Brigade (eski adıyla Trenched) için yeni içerikler bu ay sonunda yayınlanacak. Tabi geliştirici firma bununla da yetinme niyetinde değil.
 
    Ortaya çıkan bilgilere göre oyunun adının değişmesi ile birlikte bir survival modu, yeni silahlar, kostümler ve hareketler de Iron Brigade'e eklenecek. Double Fine aynı zamanda yeni bir DLC için de hazırlık yapıyor, ama bu içeriğin çıkış tarihi henüz belli değil.
 
     Şu an Trenched adıyla Xbox Live'da satılan oyun isim hakları nedeniyle Avrupa'da satışa çıkamamıştı. Bu isim değişikliği sonrası ortada herhangi bir sorun kalmayacak gibi görünüyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Iron Brigade Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Double Fine Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 30 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da Büyük Final: MOUZ ile Vitality Arasında Gerçekleşecek! 8 Dk önce VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 4 Saat önce Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 4 Saat önce Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 5 Saat önce Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler