Iron Harvest Hikaye Fragmanı

20.08.2020 20:11 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Deep Silver ve geliştirici KING Art, Iron Harvest için hikaye fragmanı yayınladı.
 

Iron Harvest, 1920 ve sonrasındaki alternatif gerçeklikte Büyük Savaş'ın hemen ardında geçiyor.

Geleneksel yollar, bilimsel ve teknolojik gelişmelerle birbirine giriyor. Bu sırada Avrupa hâlâ Dünya Savaşı'ndan aldığı yaraları sarıyor. Şehirler yeniden yapılıyor ve kırsalda Iron Harvest çağı başlıyor. Çiftçiler Büyük Savaş'ın savaş meydanlarında savaşmış yürüyen devasa makinelerin kalıntılarını keşfediyorlar.

Bu kaosun ortasında Avrupa'nın varlığını riske atan yeni bir tehdit ortaya çıkıyor. Gizli güçler ellerinden gelen her şeyi tüm ulusları istikrarsızlaştırmak için kullanıyor. Amaçları dünyayı tekrar yangın yerine çevirmek ve kontrolü ele geçirmek.

 
Iron Harvest Steam ve Epic Games Store'da 1 Eylül'de Türkçe arayüz ve altyazı seçeneğiyle çıkacak. Açık Beta Steam'de ulaşılabilir durumda.

Iron Harvest hikaye fragmanı:

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Iron Harvest Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: KING Art Dağıtıcısı: Deep Silver Tür: Strateji Çıkış Tarihi: 1 Eylül 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 4 Saat önce Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 5 Saat önce Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 6 Saat önce Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 7 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler