Irrational'ın Yeni Oyunu 11 Ağustos'ta Duyurulacak

24.07.2010 21:11 Alkan Adakaner


 
     E3 fuarında Bioshock ve System Shock serisini yaratanların yeni oyununu görmeyi umuyorduk, ama kısmet olmadı. Irrational Games'in dahi çocuğu Ken Levine bu projenin Bioshock'tan çok daha büyük olacağını söylemiş ve bizi heyecanlandırmıştı.
 
     Yaklaşık 3 yıldır geliştirilen bu proje sonunda ortaya çıkıyor gibi görünüyor. Irrational Games 11 Ağustos'ta Big Apple'daki bir etkinliğe katılacak ve tahminlere göre yeni oyunlarını burada duyuracaklar.
 
     Ken Levine de daha önce yeni oyunlarını 2010 yılı içinde duyurabileceklerini söylemişti. Bu etkinlik için davetiyeler yakında gönderilecekmiş. Davetiyelerde yeni oyunun duyurusuna yönelik birşeyler bulunur mu acaba?
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA: Yeni Battlefield Oyunu Muazzam Bir Live Service Deneyimi Sunacak 3 Saat önce Microsoft Daha Küçük Oyunlara İhtiyacı Olduklarını Açıkladı 4 Saat önce Electronic Arts Mart 2025'ten Önce İki Duyurulmamış Oyun Yayınlayacak 8 Saat önce Sonic Mania Plus Artık Netflix Aracılığıyla Mobil Cihazlar İçin Mevcut 8 Saat önce Sonic Rumble Mobil Cihazlar İçin Duyuruldu: 32 Oyunculu Battle Royale 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler