It Takes Two 14-15 Saat Sürecek

15.02.2021 14:31 Gazali Çetinkaya

 
A Way Out geliştiricisi Hazelight'ın yeni co-op macera platform oyunu It Takes Two'nun oynanış süresi belli oldu.
 
GamingBolt ile röportaj gerçekleştiren It Takes Two yönetmeni Josef Fares'in belirttiğine göre oyun yaklaşık 14-15 saat uzunluğunda olacak.
 
Oyunda toplanabilirler bulunmayacak. Etrafta dolaşmak yerine etkileşime geçilebilecek içerikler eklemek istemişler. Bu yüzden de oyunun dünyasına 25 civarında mini oyun, yan içerik vs. eklenmiş.
 
Keşfedilmeyi bekleyen pek çok gizem de oyuncuları bekliyor olacak.
 
It Takes Two 26 Mart 2021'de PlaySation 5, Xbox Series, PlaySation 4, Xbox One ve PC için çıkacak ve 280 TL'den satışa sunulacak. Detaylarına ve tanıtım fragmanına buradaki haberden göz atabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
It Takes Two Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Hazelight Studios Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Platform Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 9 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler