JETT: The Far Shore Oynanış Fragmanı

09.07.2021 11:37 Mehmet Tandoğan

 
 
Superbrothers ve Pine Scented Software, JETT: The Far Shore için yeni bir oynanış fragmanı yayınladı.
 
Oyun hakkında
 
Jett: The Far Shore adlı bu sinematik aksiyon-macera oyunu, unutulmanın pençesine düşmüş bir halka gelecek çizmeniz için sizi yıldızlararası bir yolculuğa davet ediyor. Gözcü Mei ile efsanevi bir okyanus gezegenine açılan ilk kişi siz olun.

Bir ‘jetin’ dümenine geçin ve uçsuz bucaksız bir bilinmezliği keşfedin. Dalgaların üzerinden geçerek süzülün, el değmemiş sahillerde haykırın ve adeta bambaşka bir dünyaya ait ormanları oyup geçin. Karmaşık, sistemik bir açık dünyaya uyum sağlayın ve cesaret, şaşkınlık ve pişmanlık dolu bu hikâyede samimi bir kadroyla birlikte güçlüklere karşı direnin.

Muazzam anıları, telaşsız keşfetmeyi, yer yer gerilim dolu aksiyonu, samimi dostluk dolu anları ve varoluşsal korkunun yardımını kapsayan beş büyüleyici eylemle sunulmuş, keşif niteliğindeki tek oyunculu bir maceraya atılın.
 
JETT: The Far Shore, 2021 yılı içerisinde PlayStation 5, PlayStation 4 ve Epic Games Store üzerinden PC için çıkacak.
 
Oynanış Fragmanı
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Gray Zone Warfare PC Sistem Gereksinimleri 6 Dk önce Deus Ex İçin RTX Remix Modu Yayınlandı 1 Saat önce Suşi Dükkanı İşletebileceğiniz Rolling Hills 4 Haziran'da Geliyor 1 Saat önce Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler