J.J. Abrams Bad Robot Games'i Kurdu

08.06.2018 00:55 Gazali Çetinkaya

 
   J. J. Abrams'ın yapım şirketi Bad Robot Productions'ın oyun bölümü Bad Robot Games açıldı.

   Bad Robot J.J. Abrams ve ekibi tarafından özel olarak yapılacak oyunlar geliştirmek için Çinli holding ve medya devi Tencent ile stratejik bir anlaşma yaptı. Warner Bros. Interactive Entertainment de Bad Robot Games'in yatırımcılarından biri.
 
   Bad Robot Games ayrıca konsola, PC'ye ve mobile hem büyük ölçekli hem de bağımsız oyunlar yapmak için tanınmış oyun geliştiricileri ile ortak olacak. Bad Robot'dan görsel sanatçılar, tasarımcılar ve yazarlar bu projeler üzerinde çalışacak. 
 
   Yeni oyun bölümüne Dave Baronoff liderlik edecek. Kendisi 2006'dan beri Bad Robot Productions'da oyunlar ve interaktif içerik oluşturulmasını yönetiyor. Dave Baronoff Cloverfield, Spyjinx oyunlarının geliştirme sürecine de dahil oldu.

   2016 çıkan Dusketrs adlı oyunun yaratıcısı Tim Keenan da Bad Robot Games'de kreatif direktör olarak görev alacak.

İlgili İçerik Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 4 Saat önce Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 4 Saat önce Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 5 Saat önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 6 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler