JRPG Oyunu "Earthlock: Festival of Magic"in Kickstarter Kampanyası Başladı (Video)

09.03.2014 10:35 Alkan Adakaner


    Norveçli bağımsız geliştirici SnowCastle Games tarafından hazırlanan JRPG oyunu Earthlock: Festival of Magic'in Kickstarter kampanyası başladı. Oyunun Kickstarter sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.
 
     PC, Mac, Linux, Wii U, Xbox One ve Playstation 4 için hazırlanan oyun için 150.000 dolar bağış toplanması amaçlanıyor. Umbra adlı çok uzun zaman önce kendi etrafında dönmeyi durdurmuş bir gezende geçen oyunda çöldeki bir çapulcu olan Amon'u yöneterek yaklaşan büyük bir savaşı durdurmaya çalışıyorsunuz.

      Sıra tabanlı dövüşlere sahip oyunda zengin ve tek düze olmayan bir senaryo bulunuyormuş. Çevrede bulmaca da çözdüğümüz oyunda kendi mekanınızı inşa edip geliştirebiliyorsunuz. Earthlock: Festival of Magic JRPG fanatikleri için ilgi çekici bir oyun.
 
    Oyunun tanıtım videosunu ve ekran görüntülerini aşağıda bulabilirsiniz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Earthlock: Festival of Magic Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: SnowCastle Games Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: JRPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler