Jagged Alliance 3 için Yeni Fragman Yayınlandı

13.08.2022 13:17 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı THQ Nordic ve geliştirici Haemimont Games, THQ Nordic Digital Showcase 2022 etkinliği kapsamında Jagged Alliance 3 için yeni bir fragman yayınladı.
 
Doğal kaynaklar açısından zengin ve siyasi fikir ayrılıklarıyla dolu bir ülke olan Grand Chien, seçilmiş başkanın kayıplara karışmasının ardından "The Legion" adı verilen paramiliter gücün kırsal kesimlerin kontrolünü eline almasıyla birlikte kaosa sürüklenir. Şimdiyse başkanın ailesi, güçlü Adonis şirketiyle yaptıkları anlaşma dahil olmak üzere başkanı bulup ülkeye geri getirmek adına bir grup paralı asker tutmak için ellerindeki bütün kaynakları kullanıyor.

Jagged Alliance 3'te kendine has kişilikleri, yetenekleri ve hikâyeleri olan birbirinden farklı karakterler arasından seçim yap. Daha sonra Grand Chien'i keşfe çıkıp yeni insanlarla tanış, para kazan, ekibini büyüt ve ülkenin kaderini belirleyecek olan nihai kararları ver. 
 
Jagged Alliance 3, Steam üzerinden PC için çıkış yapacak. Bir çıkış tarihi açıklanmadı.
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Jagged Alliance 3 Platformlar: PC Geliştirici: F3 Games Dağıtıcısı: Akella Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 31 Dk önce Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 5 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 5 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 6 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler