Jagged Alliance Online İçin Gamescom Videosu

Video bize eğlenceli bir atmosfer vaad ediyor.
12.08.2011 20:43 Burçin Aygün


     Gelecek hafta gerçekleşecek olan Gamescom oyun fuarı için Almanya'da hazırlıklar çoktan başladı bile. Öte yandan Gamescon'da oyunlarını sahneleyecek olan oyun firmaları da boş durmuyor, fuar gelmeden oyunları için Gamescom videolarını yayınlıyorlar.

     Jagged Alliance serisini bilenler Jagged Alliance Online'a hazırlıklı olsunlar. Henüz hakkında neredeyse hiçbir şey belli olmayan yapım, geçen sene Gamescon'da duyurulmuştu. O zamandan beri hakkında pek bilgi gelmeyen Jagged Alliance Online'ın bu sene çıkması bekleniyor.

     Yayınlanan Gamescom - Jagged Alliance Online videosunda ise, yapımın sinematiklerinin yanı sıra fikir edinebileceğimiz kısa süren bir oynanış sekansı sergileniyor. Commandos severler bakalım bu oyun için ne diyecekler?

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Jagged Alliance 3 Platformlar: PC Geliştirici: F3 Games Dağıtıcısı: Akella Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 3 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 3 Saat önce Gray Zone Warfare PC Sistem Gereksinimleri 4 Saat önce Deus Ex İçin RTX Remix Modu Yayınlandı 5 Saat önce Suşi Dükkanı İşletebileceğiniz Rolling Hills 4 Haziran'da Geliyor 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler