Jak and Daxter Collection'ın Çıkış Tarihi Verildi

25.01.2012 14:27 Levent Polater


    Sony, Jak and Daxter HD Collection'ın çıkış tarihini açıkladı. Naughty Dog'un Playstation 2'deki uğraş alanının meyveleri olan bu oyunlar çoğu platform oyuncusunun belki de ilk göz ağrıları.
 
    Avrupa için 22 Şubat'ta çıkacağı belirtilen Jak and Daxter: HD Collection'ın ayrıca kapak resmi de gösterildi. Aşağıda da görebileceğiniz üzere kapak resmi üzerinde orjinal 3 oyunun ufak kapak resimlerini barındırıyor ve yan tarafında Jak ile Daxter poz veriyor.
 
    Orjinal Jak and Daxter, Jak II ve Jak III'ün içinde bulunduğu bu hoş koleksiyon paketi için oynanış videolarını künyesinden bulabilirsiniz.
 



İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Jak and Daxter Collection Platformlar: PS3 VITA Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 22 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 3 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 4 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 6 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 6 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler