James Gunn, Guardians of the Galaxy Vol. 3'ün Yapım Aşamasında Bir Gecikme Olmadığını Söyledi

08.08.2020 12:01 Özgür Eroğlu

 
Marvel Sinematik Evreni'nde önemli bir yeri olan Guardians of the Galaxy ekibine odaklanan film serisinin üçüncü hakkında yeni bir bilgi paylaşıldı.
 
Bildiğiniz üzere salgın sebebiyle çoğu filmin yapım süreci durmak zorunda kaldı. Bu da filmlerin yayınlanma tarihinde ister istemez değişiklikler yaratıyor. Marvel'ın yeni döneminin filmlerinden biri olacak olan Guardians of the Galaxy Vol. 3'ün yönetmeni James Gunn da şu anda yapım sürecinde bir gecikme yaşanmadığını açıkladı.
 
Salgın olmasaydı da zaten şu ana kadar Guardians of the Galaxy Vol. 3'ün yapımına başlanması beklenmiyordu. Bu filmin ertelenmeyeceği konusunda güzel bir haber. Ancak ne yazık ki Marvel filmlerinin vizyon tarihi, diğer filmlere de bağlı olduğu için yakın tarihli filmlerden biri ertelenirse ilerideki filmler de büyük ihtimalle ertelenir.
Guardians of the Galaxy Vol. 3'ün şimdilik sadece 2021 yılında yayınlanacağı biliniyor. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Marvel'ın Dizi ve Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Marvel Dağıtıcısı: Marvel Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 2 Saat önce Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 7 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 7 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 8 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler