Jamestown+ 12 Aralık'ta Switch ve PC'ye Geliyor

07.11.2019 18:21 Gazali Çetinkaya

 
Geliştirici Final Form Games, shoot ’em up oyunu Jamestown+'ın 12 Aralık'ta Switch ve PC için çıkış yapacağını duyurdu. $17.99 fiyattan Nıntendo eShop ve Steam üzerinde satışa sunulacak.

12 Aralık'ta ayrıca Mart 2015'te çıkan PlayStation 4 versiyonu için de ücretsiz bir güncelleme yayınlanacak ve yeni sürümdeki güncellemeleri ve iyileştirmeleri içerecek.

Oyunun tanıtım yazısı:

Mars seni bekliyor. Arkadaşlarını da al gel.
 
4'e kadar oyuncuyla, 17. yy buhar çılgınlığı içindeki Mars'ın savaş meydanları üzerinde süzül ve Britanya'nın son kalesi, Jamestown kolonisini kurtarma maceranda 7 destansı seviye boyunca savaşarak ilerle.
 
Yolculuğunda, 40'tan fazla oyun tarzı kombinasyonuna sahip, 8'i aşkın eşsiz geminin kilidini açacaksın. Orkestral müzik ve 5.1 kanallı üç boyutlu ses, seni Yeni Dünya için yapılan savaşın merkezine koyacak.


Yeni fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Jamestown+ Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Final Form Games Dağıtıcısı: Batterystaple Games Tür: shoot ’em up Çıkış Tarihi: 12 Aralık 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 4 Saat önce PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 5 Saat önce Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 6 Saat önce Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler