Japonlar da Gran Turismo 5 İçin Kuyrukta

26.11.2010 12:36 Alkan Adakaner


 
     Japonlar ve Batılılar arasında oyun zevki anlamında büyük farklılıkların bulunduğunu biliyoruz. Tabi bu farklılık bazı oyunlar için geçerli değil. Metal Gear Solid, Resident Evil gibi oyunların yanı sıra Gran Turismo serisi de dünya çapında beğenilen oyunlar.
 
    Gran Turismo 5'in Japonya çıkışını yapmasıyla Japonlar da oyunu almak için  kuyruklar oluşturdu. Batı'da da mağazalar bu oyun için gece yarısı açılmıştı. Belki Gran Turismo 5 Batı'daki kadar büyük ilgi görmeyecektir, ama Japonların da bu oyunu sevdiğini bu kuyruklardan anlamak mümkün.
 
     Bu arada Gran Turismo 5'in Japon geliştiricisi Polyphony Digital'in de Tokyo'lu Japon bir firma olduğunu hatırlatalım. Bakalım oyun ilk haftasında ne kadar satacak.
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gran Turismo 5 Platformlar: PS3 Geliştirici: Polyphony Digital Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 24 Kasım 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Splinter Cell'in RTX Remix Görüntüleri Ortaya Çıktı 8 Dk önce Boks Oyunu Undisputed PS5, Xbox Series ve PC için 11 Ekim'de Çıkıyor 13 Dk önce Manor Lords İki Milyon Satış Sayısına Ulaştı: İlk Üç Haftada 41 Dk önce Greedfall 2'den Yeni Oynanış Videosu Geldi: Yol Haritası Açıklandı 1 Saat önce Activision, Hikaye Odaklı Oyunlar İçin Elsewhere Stüdyosunu Kurdu 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler