Japonlardan Komik Bir Pokemon Tanıtımı

03.05.2010 09:52 Alkan Adakaner


    Bizzat benim şahit olduğum olayları bir kenara bırakırsak üniversitedeyken Japon dilindeki hocamın anlattığı şeyi hiç unutamam. Bu olay Japonların saçma sapan tepkiler verdiği yönündeki düşüncemi doğrulamıştı.
 
     Japonya'ya gitmek için uçağa binen hocam, bir Japon bayanın yanına oturur ve Konnichiwa (Merhaba) der. Japon bayanın tepkisi aynen şu "aaaa ne kadar mükemmel Japonca konuşuyorsunuz". Hiç tanımadığı bir insanın sadece merhaba demesinden mükemmel Japonca konuştuğunu anlayan insanlardan bahsediyoruz burada.
 
    Yeni bir Pokemon oyununun duyurulması elbette sevindirici. Üstelik grafiksel olarak da değişime giden oyun serinin bir çok hayranının ilgisini çekti. Seriyi seven bir oyuncu olarak bu kadar büyük abartıya hiç bir oyunda katlanmam sanırım. İşte o ilginç tanıtım. Bu arada İngilizce yazılar birebir tercüme değildir.
 
        Not: youtube videosudur.   
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Pokemon Black/White Platformlar: DS Geliştirici: Game Freak Dağıtıcısı: Nintendo Tür: RPG Çıkış Tarihi: 4 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 2 30 Nisan Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 30 Nisan Türk Telekom eSüper Kupa’nın sahibi Fenerbahçe oldu 30 Nisan inZOI’nin Yol Haritası Videosu, Yepyeni Özellikleri Gözler Önüne Seriyor! 30 Nisan Todd Howard Açıkladı: Starfield'a Konsol Mod Desteği Geliyor 30 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler