Japonya'da Bir Mağaza Xbox One S'i Ultra HD Blu-Ray Oynatıcı Olarak Satıyor

08.09.2017 23:43 Gazali Çetinkaya

 
   Microsoft'un Xbox One ile Japonya pazarında başarısız olduğu yadsınamaz bir gerçek. Media Create satış verilerine göre Xbox One S her hafta 50 - 100 adet arasında satarak Wii U ve PlayStation 3'ün dahi gerisinde kalıyor.
 
   Durum böyle olunca Tokyo'da bulunan popüler bir elektronik ürün mağazası Bic Camera Xbox One'ın slim modeli Xbox One S'i satmak için farklı bir stratejiye gidiyor. YouTuber Gaijin Hunter tarafından çekilen fotoğrafa göre, mağaza Xbox One S'i Ultra HD Blu-Ray oynatıcı olarak satıyor. 
 
   Minecraft paketi ile satılıyor olmasına rağmen alt kısımda "Ayrıca Xbox One S ile video oyunu da oynayabilirsiniz." şeklinde bir açıklama bile mevcut. Bunun dışında konsolun üzerinde "Süper ucuz" ve "Tavsiye edilir!" gibi mesajlarda görmek mümkün.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox One Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 30 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 6 Dk önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 41 Dk önce Ubisoft, XDefiant'ın Çıkış Tarihi Açıkladı 1 Saat önce THQ Nordic Sunumu Duyuruldu: Gothic Remake'ten Yeni Haberler 1 Saat önce Pro Cycling Manager 2024 Profesyonel Bisiklet Sporunu Getiriyor 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler