Japonya'da Ghost of Sparta Ön Alımına Manga Hediye

22.10.2010 10:43 Alkan Adakaner


 
    Japon kültürünün önemli öğelerinden birisi olan Manga (Batı'da da çok yaygın) olunca oyunları ona uyarlamak da gayet doğal görünüyor. Üstelik bu oyun Batı'da popüler olan ve Japonların fazla ilgi göstermediği God of War olsa bile.
 
     Japonya'da Ghost of Sparta'nın ön alımını yapanlar God of War'un mangasına sahip olacaklar. Bu manganın çizeri ise Golden Boy adlı manganın yaratıcısı Tatsuya Egawa olacak.
 
     Söylenenlere göre manga'da bu ünlü serinin arka planda kalan öyküleri anlatılacak. Yukarıdaki resimde de gördüğünüz gibi Kratos, eşi ve kızıyla konuşuyor. Karakterler doğal olarak Yunanlara değil de Japonlara benzetilmiş.
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
God of War: Ghost of Sparta Platformlar: PSP Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 2 Kasım 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 04 Mayıs Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 04 Mayıs Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 04 Mayıs İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 04 Mayıs 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 04 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler