Japonya'da Monster Hunter 3G Kuyrukları

10.12.2011 08:04 Alkan Adakaner

      Japonya'da bazı önemli oyunlar piyasaya çıkacağı zaman uzun kuyruklar oluşuyor. Dragon Quest ve Final Fantasy oyunlarının yanı sıra Monster Hunter da ülkenin en popüler oyunlarından birisi oldu.
 
      Capcom'un Nintendo 3DS için çıkardığı Monster Hunter 3G'de de uzun kuyruklar oluştu. Sabah saat 7:00'de bu oyunu almak için bekleyen oyuncular Monster Hunter'ın ülkede ne kadar popüler olduğunun da göstergesi.
 
      Bu arada Circle Pad Pro'nun dahil olduğu oyunun özel sürümlerinin de tükendiği bilgileri geliyor. Aşağıda oyun için oluşan kuyruklara ait görüntüleri bulabilirsiniz.
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Monster Hunter 3 Ultimate Platformlar: 3DS Wii U Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 22 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 08 Mayıs Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 08 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 08 Mayıs Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 08 Mayıs Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 08 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler