Japonya'da Pokemon Go'ya 3000 Adet McDonald's Sponsor

22.07.2016 12:10 Gökhan Yılmaz

 
    Pokemon GO dünyaya yayılmaya devam ederken hala pek çok ülkede resmi olarak bulunmuyor ve bunlardan bir tanesi de Türkiye. Ev sahibi olduğu Japonya'da da yeni çıkış yapan oyun gelen bilgilere göre McDonald's ile sponsorluk çalışması yapıyor.
 
     Yapımcı Niantic'in dünyanın genelinde bir önceki oyunu olan Ingress'teki altyapıyı kullanarak Pokestop'ları ve Gym'leri konumlandırıyordu fakat Japonya'da bu tarz bir altyapıya sahip değildi. Bir gün öncesine kadar Pokestop'ların ortaya çıkmaya başladığını belirten kullanıcılar, bu yerleri yapımcının kendisinin oluşturduğunu gösteriyordu. 
 
     Yine daha önce oyunun kodlarını inceleyen oyuncular McDonald's ismine rastlamıştılar ve sonunda beklenen oldu. Sadece Japonya genelinde 3000'den fazla McDonald's, Pokemon Go'nun Gym'leri haline geldi. Artık oyuncular spor salonu karşılaşmalarını yaparken burger yiyebilecekler. Bir de Pokemon temalı menüler çıkarsa hiç şaşırmam.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Pokémon GO Platformlar: Mobil Geliştirici: Niantic Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 3 Saat önce The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 3 Saat önce Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 4 Saat önce Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 5 Saat önce Gothic Classic Khorinis Saga Switch İçin Duyuruldu 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler