Jason Rubin: "THQ'yu Kurtarabilirdik"

28.01.2013 19:11 Samet Konuksal


    THQ henüz tam olarak kapanmasa da, sahip olduklarının neredeyse hepsini satmış durumda. İflas bayrağını aylar öncesinde çeken firmanın oyunlardan sorumlu ismi Jason Rubin, firmanın krizle olan savaşına dair açıklamalar yaptı.
 
    Game Informer'a konuşan Jason Rubin, "Yakın gelecekte oyun endüstrisine dijital dağıtım modeli hükmedecek. Böylelikle firmalar hem az para harcamış olacak, hem de daha fazla kitleye ulaşabilecek. Bence bu değişiklik ilerleyen yıllarda THQ'yu kurtarabilirdi." sözlerini söyledi. Devamında ise Rubin, üst firmaya sitem edermişçesine "Yaşadığımız bu süreçte Clearlake aceleci davrandı. Dediklerim doğru çıkar mı, çıkmaz mı bunu zaman gösterecek." eklemesini yaptı.
 

İlgili İçerik Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler