Jason Rubin'den Nintendo Hakkında Açıklamalar

02.12.2013 13:32 Alkan Adakaner


    Naughty Dog'un kurucularından olan Jason Rubin, Nintendo hakkında bazı açıklamalarda bulundu. Rubin, Nintendo'nun konsol üreticisi olarak konu dışı kalmaya başladığını söylüyor. Wii U'nun başarısızlığı Rubin'in böyle düşünmesinin ana nedeni diyebiliriz.
 
    Diğer taraftan Mario, The Legend of Zelda gibi şaheserlerin yaratıcısı Shigeru Miyamoto kadar kaliteli bir ismin oyun dünyasında yer almadığını söyleyen Rubin, Nintendo'nun dünya çapında bir hazine olduğunu vurguluyor. Rubin'e göre Nintendo oyunlarını diğer konsollarda oynayamamak çok üzücü.
 
    Rubin'in bu açıklamalarına rağmen Nintendo'nun 3DS ile çok büyük bir satış başarısı yakaladığı da inkar edilemez. Yani firma konsol üretiminde tam olarak kötü bir durumda sayılmaz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Wii U Platformlar: Wii U Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 30 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 3 Saat önce Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 3 Saat önce Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 5 Saat önce Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 6 Saat önce Mortal Kombat 2 Filminin Vizyon Tarihi Belli Oldu 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler