Jason Schreier: PlayStation 5 ve Xbox Series X, RTX 2080'den Daha Güçlü

13.01.2020 19:33 Gazali Çetinkaya

 
Yeni nesil konsollar PlayStation 5 ve Xbox Series X; piyasadaki en iyi ekran kartlarından biri olan RTX 2080'den bile daha güçlü olabilir.
 
Kotaku editörü Jason Schreier bir podcast sırasında, PlayStation 5 ve Xbox Series X'in RTX 2080'den daha güçlü olacağını belirtti.
 
"Eminim ki PlayStation 5 ve Xbox Series X, RTX 2080 gibi bugün piyasada satın alabileceğiniz ekran kartlarından daha güçlü. Gelecek için güvenli oynamaya çalışılıyorlar diye düşünüyorum. Üzerinde çalıştıkları güç seviyesi hakkında çok olumlu şeyler duydum."
 
Nvidia da geçtiğimiz haftalarda düzenlenen GTC Çin 2019 sunumunda, RTX 2080'in yeni nesil konsoldan daha güçlü olduğunu iddia etmişti.  
 
PlayStation 5 ve Xbox Series X'in GPU teknik özellikleri halen resmi olarak açıklanmış değil. Dedikodular PlayStation 5'in 9.2 teraflops ve Xbox Series X 12 teraflops gücünde olacağını söylüyor.

İki konsol da bu yılın sonlarında satışa sunulacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox Series X Platformlar: Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Platform Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 23 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 4 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler