Jesse Pinkman'ın Rage Performansı

Bryan Cranston'ın Walter White performansı görülmeye değer.
03.09.2011 12:17 Ersin Kılıç


     AMC'nin en önemli serilerinden biri haline gelen ve benim de favori dizilerimden biri olan Breaking Bad'in son bölümünde ilginç bir sahneye yer verilmiş. Bu bölümde serinin baş karakterlerinden Jesse Pinkman'ın Rage oynadığını görüyoruz.
 
     Öncelikle seriyi henüz izlemeyen veya son bölüme gelmeyen oyun severler için spoiler, yani keyif bozucu içerik uyarısı yapalım. Çünkü Jesse'nin Rage oynadığı bu kısımda üçüncü sezon finali ve son bölümler için bazı spoiler sahneler de yer alıyor.
 
     Bu sahnede ilginç olan nokta ise Jesse'nin Rage'i bir lazer tabancası ile oynaması. Oyunun orjinalinde tabi ki böyle bir özellik yok ama serinin hikayesi açısından böyle bir yönteme başvurulmuş. Dizinin bu sahnesini aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rage Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: ID Software Dağıtıcısı: Bethesda Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 7 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 2 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler