Jet Set Radio, iOS ve Android İçin de Geliyor

20.07.2012 20:14 Levent Polater

 
    SEGA, bir Dreamcast klasiği olan Jet Set Radio'nun HD olarak şu aralar tekrar geliştirilen remake yapımının konsollar ve PC'nin yanısıra iOS ve Android için de çıkacağını duyurdu.
 
    Oyunun iOS ve Android sürümlerinin aynı oynanış, soundtrack ve sanatsal biçime sahip olacağı söylendi Ayrıca OpenFeint ve Retina görüntü desteğine sahip olacağı da belirtilirken telefonunuz veya tabletinizle çektiğiniz fotoğrafları oyuna graffiti olarak ekleyebileceğimiz bilgisi verildi.

    Jet Set Radio, böylelikle XBLA, PSN, Vita, PC'den sonra iOS ve Android için de çıkışını yapacak. Oyunun mobil sürümü için iOS görselleri yayınlandı, aşağıdan göz atabilirsiniz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Jet Set Radio Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: SEGA Dağıtıcısı: Sega Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler