Jet Set Radio'dan Rob Zombie'li İlk Oyun İçi Video

31.05.2012 14:01 Levent Polater

 
    Rob Zombie’nin Dragula şarkısı belki Jet Set Radio'nun ilk oynanış videosunda dikkatinizi ilk çekecek şey olabilir, fakat bir Dreamcast klasiği olan yapımın parça listesinde daha nice harika parçalar bulunuyordu. Bunların tekrardan yerini koruyacağını bilmek güzel.
 
    Ayrıca ilk oyun içi video olma özelliği taşıyan bu trailerda yapımın grafiklerinde derin bir iyileştirilmeye gidildiğini görmekteyiz. Videonun sonunda daha fazla müzik tabanlı videonun yayınlanacağı müjdesi de verilmekte.
 
    Jet Set Radio, yeni hâliyle PC, PlayStation 3, Xbox 360 ve Vita için yaz aylarına göz kırpıyor. İşte ilk oyun içi videonuz:
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Jet Set Radio Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: SEGA Dağıtıcısı: Sega Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 19 Eylül 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tom Clancy’s The Division Heartland Resmi Olarak İptal Edildi! 2 Saat önce Saints Row'un 1.7 Milyon Sattığı Açıklandı! 2 Saat önce Back 4 Blood Oyunundan Denuvo Koruması Kaldırıldı 3 Saat önce F1 Manager 2024 Çıkış Tarihi Açıklandı 4 Saat önce CCT Sezon 1 Global Finalleri Bugün Başlıyor! 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler