Jhon Smedly: DayZ Olmasaydı H1Z1 de Olmazdı

10.04.2014 22:46 Burak Tokak

     H1Z1 oyunu yapımcı şirketi SOE başkanı ve oyun geliştirici Jhon Smedly twitter'da oyuncuların sorularını cevaplarken, H1Z1'in DayZ'den daha güzel olmasını umduğunu söyleyen bir yazarına cevap olarak; "DayZ'nin mükemmel bir oyun olduğunu düşünüyorum, DayZ olmasaydı H1Z1 olmazdı. Bunu inkâr edemem" diye cevap verdi.
 
     Çoğu oyuncunun teknik anlamda H1Z1'den daha fazlasını beklediğini düşünmemize rağmen, türünün ilk oyununa hakkının teslim edilmesi hoş bir durum.
 
     Ayrıca yapımcı, oyunun nekadar zor olacağını soran birisine de; Dark Souls'u seven birisi bu oyunu da sevecektir diye cevap verdi.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
H1Z1 Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Daybreak Game Company Dağıtıcısı: Sony Online Entertainment Tür: MMO-FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 10 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler