Jimmy Fallon'un Gears of War 3 Performansı

15.06.2011 13:08 Ersin Kılıç


     Ünlü Şovmen Jimmy Fallon, oyun oynamaya devam ediyor. Şimdiye dek bir çok ismi programına konuk olarak alan Jimmy Fallon, E3 sonrası da bu geleneğini sürdürüyor. Önceki gün Call of Duty: Modern Warfare 3'ü konuk eden Jimmy Fallon'un bu seferki konuğu ise Gears of War 3 olmuş.
 
     Gears of War 3 sunumu için programa gelen isim ise tabiki serinin yaratıcısı olan Cliff Bleszinski olmuş. keyifli bir sohbetten sonra kumandayı eline alan Jimmy Fallon'un her zamanki gibi oldukça heyecanlı olduğunu görüyoruz. Gemiye saldıran yaratığa verdiği tepkiler gerçekten oldukça komik. Daha sonra ise kontrolü Cliff B.'ye verse de onunda pek başarılı olamadığını görüyoruz. Ayrıca E3'teki demoya göre atmosfer olarak oyunun bu sunumu biraz daha sonük kalmış.
 
     Sunumun son kısımlarda ise serinin devamı için önemli bir ipucu bulunuyor. J.Fallon'un "Bu serinin son oyunu değil mi?" sorusunu cevaplayan Cliff B., gears of War serisinin bir üçleme olarak planlandığını söylese de tıpkı Yüzüklerin Efendisinde olduğu gibi devam edeceğini de vurgulamış. Cliff B'nin bu soruya yanıtı "Belki Hobit gibi olabilir" olmuş.
 
     Oyunun bu sunumunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. programa bu hafta başka oyun yapımcılarının da katılacağını hatırlatalım.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gears of War 3 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Epic Games, Inc. Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 20 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 6 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler