Job Simulator PlayStation VR için Duyuruldu

06.12.2015 22:12 Ömür Gencer


       Oyun dünyasındaki yeri gittikçe büyüyen sanal gerçeklik cihazları, 2016 yılının iyice yaklaşmasıyla daha da çok gündeme gelmeye başladı. Sony, geçtiğimiz gün düzenlenen PlayStation Experience etkinliğinde PS VR için eğlenceli bir yapım duyurdu.
 
       Job Simulator adlı bu yeni PS VR oyunuyla birlikte gerçek hayatta yaptığımız ve yapmaktan zaman zaman sıkıldığımız işleri sanal alemde yapabileceğiz tabii ki biraz daha farklı olarak. Job Simulator'da bir aşçının, ofis çalışanının, mağaza görevlisinin ve benzeri çalışanların görevlerini üstleneceğiz.
 
       Yapımda, PS VR'ın yanında PS Move kontrolcülerini de kullanacağız. Oyunun 90 saniye/kare oranında çalışması da oyunun önemli özelliklerinden. Job Simulator, 2016 yılında çıkışını yapacak. Oyunun duyuru videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Job Simulator Platformlar: PS4 Geliştirici: Owlchemy Labs Dağıtıcısı: SCEE Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 7 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 7 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 8 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 8 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler